Tratament pentru părul gras în 4 pași. Rezultate spectaculoase!

tratament par gras

Tratament pentru părul gras în 4 pași. Rezultate spectaculoase!

Părul gras este una din cele mai frecvente și deranjante probleme întâlnite. Majoritatea femeilor se confruntă cu părul gras și chiar dacă există o mulțime de remedii, nu toate funcționează.

Părul se îngrașă din cauza unui dezechilibru al glandelor sebacee care secretă sebum, o substanță uleioasă care lubrifiază scalpul şi în mod normal îl protejează de poluare. Când sebumul se secretă în exces, părul devine ușor murdar și încărcat. Chiar și persoanele care nu au părul gras în mod obișnuit, se pot confrunta cu un exces de sebum în zilele cu temperaturi ridicate și lipsa de umiditate. 

Principalele cauze ale apariției părului gras sunt: stresul, anxietatea, cosmeticele nepotrivite tipului de păr, alimentația bogată în grăsimi dar și moștenirea genetică.

Cum tratăm părul gras?

Pasul 1.

Se aplică Tratament detoxifiant NEVITALY SYN DETODREN 8×7 ml pe scalp, efectuând un masaj de deconectare si drenaj limfatic până când substanțele sunt complet absorbite.
Se așteaptă câteva minute, apoi continuați cu șamponul de tratament specific (pasul 2)

Tratamentul detoxifiant NEVITALY SYN DETODREN lucrează în profunzime, pentru a restabili microcirculația sângelui la un nivel optim, rezolvând astfel rapid problemele rezultate din prezența toxinelor. Asigură revenirea la condițiile optime pentru tratamentele ulterioare (împotriva căderii părului, a mătreții, a pielii uscate, a seboreei). Bogat în uleiuri esențiale și substanțe active naturale.

Durată și frecvență utilizare: Se folosește o dată pe săptămână, timp de 8 săptămâni.

Pasul 2.

Șampon cu uleiuri esențiale NEVITALY EQUILIBRA 200 ml sau Șampon cu uleiuri esențiale NEVITALY EQUILIBRA 1000 ml

Aplicați o cantitate mică de șampon direct pe scalp, masați ușor. Se lasă câteva minute, apoi se clătește bine părul cu apă (se foloseşte apă mai rece).

Șamponul NEVITALY EQUILIBRA conține uleiuri esențiale, cu textură delicată, fiind special creat pentru părul gras. Șamponul cu uleiuri esențiale reechilibrează secrețiile glandelor sudoripare și sebacee, ajută la ușurarea tensiunii pielii, are un efect relaxant și antistres având o compatibilitate ridicată cu pielea.

Durată și frecvență utilizare:  Șamponul se folosește de 2-3 ori pe săptămână.

Pasul 3.

După spălarea părului cu șampon (pasul 2) tamponați părul cu un prosop și aplicați balsamul Balsam NEVITALY FREQUENTIA 200 ml sau Balsam NEVITALY FREQUENTIA 1000 ml Ph Acid.

Se piaptănă părul și se lasă 2-3 minute ca balsamul să acționeze. Se clătește bine cu apă.

Durată și frecvență utilizare: Balsamul se folosește după fiecare utilizare a șamponului.

Pasul 4.

După utilizarea șamponului și a balsamului, se aplică pe scalp Tratament antistres pentru părul gras NEVITALY SYN EQUILIBRA 8×7 ml, se masează până se absoarbe complet, apoi, fără clătire, se continuă uscarea.

NEVITALY SYN EQUILIBRA este bogat în uleiuri esențiale care au un efect astringent și de reechilibrare, restabilind funcția corectă a stratului hidrolipidic și reglând flora bacteriană.

Durată și frecvență utilizare: Se folosește o dată pe săptămână, timp de 8 săptămâni.

Atenţie la uscarea cu foehnul! Nu folosiți temperatură mare şi nu apropiați de scalp. Nu ţineți jetul de aer mai mult de 15 secunde pe o porţiune de păr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *%d blogeri au apreciat: