Design Look, gama de măști colorante profesionale

Design Look - masti colorante

Design Look, gama de măști colorante profesionale

Măștile colorante Design Look restabilesc în doar câteva minute intensitatea atât la culoarea naturală, cât și la cea cosmetică, lăsând părul plin de strălucire și hidratat.

Rezultatul se menține în funcție de diferiți factori – cât de mult a fost lăsată masca să acționeze și cât de des este spălat părul. Nu lasă urme pe haine iar părul nu este deloc agresat ca în cazul unei vopsiri. Este o soluție foarte bună pentru împrospătarea culorii între vopsiri sau pentru lungirea perioadei dintre vopsiri.

Este tipul de produs pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în casă pentru urgențe, pentru momentele când apar evenimente neprogramate deoarece estompează firele albe și părul își recapătă strălucirea.

Se aplică asemenea unei măști pentru păr, pe părul proaspăt spălat.

Spălați părul cu unul din șampoanele Design Look și îndepărtați excesul de apă cu un prosop. Folosind mânuși, aplicați cantitatea de mască necesară, distribuiți pe toată lungimea părului, inclusiv pe rădăcini, masați ușor și lăsați 3 – 5 minute să acționeze în funcție de ce intensitate vreți să obțineți.

Ideal ar fi ca părul să fie pieptănat după aplicare, ca masca să fie aplicată uniform.

După aplicare, părul se clătește până când apa rămâne curată, apoi se usucă și se coafează ca de obicei, fără să mai fie nevoie de o nouă spălare a părului sau de balsam pentru păr!

Cu măștile colorante de la Design Look puteți să verificați cum vă stă cu o nuanță de ciocolatiu, roșcat, argintiu, aramiu sau violet fără să faceți un pas major cum este vopsitul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *%d blogeri au apreciat: